Oplossingsgerichte coaching

Samen vinden we de oplossing voor jou en je gezin

Gun jezelf tevreden ouderschap

Wat jij wilt bereiken, dat staat centraal

Wat zou je gezin ervan merken als jij je gelukkiger voelt?

Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op hoe lekker je in je vel zit. Een flink deel daarvan heb je zelf in de hand. Maar als je elke dag geleefd wordt door de drukte van je gezin, je werk, je relatie, je sociale leven of andere activiteiten, dan is het niet zo gek als je het allemaal niet meer overziet. Het maakt je moe en gefrustreerd misschien zelfs wel. Je bent echt niet de enige ouder die overbelast is of die het gevoel heeft dat het anders moet kunnen. 

Gelukkig kun je er zelf iets aan doen en is de oplossing meestal niet zo ver weg. Met oplossingsgerichte coaching richten we ons op hoe jouw oplossing eruit moet zien en werken we daar naartoe. Daarbij kijken we vooral naar wat er wel al goed gaat. Zo blijf je gemotiveerd en optimistisch.

We werken met een mix van coachingsvormen. Dat is flexibel en makkelijk in te passen in jouw toch al drukke leven. Bovendien levert het snel resultaat op. Dus twijfel niet langer en gun jezelf gelukkig ouderschap. 

Wat is oplossingsgericht coachen?

Je denkt in oplossingen

Dat betekent niet dat we doen alsof er geen problemen zijn, het betekent dat jij je leert richten op een oplossing voor het probleem dat je ervaart. 

We gaan uit van jouw eigen kracht

Hoewel het nu misschien niet zo lijkt, heb je allerlei hulpbronnen in je en om je heen die jou kunnen helpen je oplossing te bereiken. Ik help je ze te vinden, zodat je snel zelf weer verder kunt.

We richten ons op de toekomst

‘Wat je aandacht geeft groeit’, zei Aristoteles ooit. En dus richten wij ons op de mogelijkheden die de toekomst biedt en op die dingen die nu al wel goed gaan.

Je zet met kleine stapjes de verandering in beweging

Onze idealen lijken vaak ver weg en ongrijpbaar. Daarom maken we ze concreet en realistisch en zoeken we naar kleine stapjes voorwaarts. Met vallen en opstaan, net zoals toen je leerde lopen.

Workshop “Op weg”

De workshop is op aanvraag. Je kunt met een klein groepje ouders deze workshop doen en samen ontdekken waar je nu staat ten opzichte van je geluk als ouder en welke stappen je kunt zetten om je een tevreden en gelukkige ouder te voelen.

op aanvraag

Videogesprek per sessie

Jouw coachtraject kan bestaan uit videogesprekken of een mix van de verschillende coachingsvormen. Wanneer we merken dat er behoefte is om elkaar te spreken, kunnen we een videogesprek inplannen. We kunnen ook je coachtraject starten met een videogesprek.  Het tarief voor een videogesprek is €75,-, een gesprek duurt maximaal een uur.

€75

Een-op-een gesprek per sessie

Het is natuurlijk mogelijk dat jij de voorkeur geeft aan face to face gesprekken of een mix van de verschillende coachingsvormen. Voor een face to face gesprek maken we een afspraak op een locatie in Amsterdam West.  Het tarief voor een een-op-een gesprek is €75,-, een gesprek duurt ongeveer een uur.

€75

Ik werk volgens de Internationele Ethische Code voor coaches. Lees meer over deze code…

NOBCO heeft een klachtencommissie waar je onverhoopte klachten kunt melden. Meer informatie…

In sommige gevallen is het mogelijk vergoeding te krijgen van de kosten van coaching. Lees verder…

Meld je aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

2 + 13 =