In september 2021 ben ik gestart met de opleiding tot Integratief Kindercoach/counselor aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daarmee breid ik mijn coachingsactiviteiten uit van het coachen van ouders naar het coachen van kinderen en ouders.

Durf TROTS te zijn

Mama, papa, ben je trots op me?” Die vraag heb je ongetwijfeld wel eens gehad van je kind. Kinderen willen graag dat je trots op ze bent, daar hebben ze vaak veel voor over. Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen trots zijn op zichzelf, en dat ze dat ook durven zijn. Daarom heeft mijn kindercoachingspraktijk een eigen naam, Durf TROTS te zijn. Want trots zijn geeft zelfvertrouwen, zelfrespect,
zelfstandigheid en zelfliefde.

De Nederlandse Academie

Ik heb gekozen voor de opleiding aan De Nederlandse Academie, omdat ik het uitgangspunt dat het kind en niet de methode centraal staat van harte onderschrijf. Ieder kind is uniek, dus kinderen die, door welke oorzaak dan ook, niet lekker in hun vel zitten verdienen maatwerk en geen standaard protocol.

Eerste jaar voordelig tarief

Al meteen vanaf het begin van de opleiding start je met coachen, want een vak leer je door het echt te doen. In het eerste studiejaar coach ik kinderen onder supervisie van de Academie voor een zeer voordelig tarief.

Coach voor ouders

Heb jij moeite met kiezen wat goed voor je is? Ben jij vaak oververmoeid of gefrustreerd? Val je soms onbedoeld uit tegen je kinderen? Behoefte aan meer tijd, meer energie, meer focus? Laat mij je coachen.

Flexibel en oplossingsgericht

Wacht niet langer, maak vrijblijvend kennis met coaching voor ouders.

15 + 6 =