Relatiecoach

Vanuit warmte en vertrouwen vind je weer verbinding

Relatiecoach voor partner- en familierelaties

Gun je relatie een relatiecoach

Voel weer warmte, vertrouwen en verbinding met elkaar!

Soms sluipt het er in. De sleur, de waan van de dag, alle drukte die maakt dat je weinig echt contact meer hebt met elkaar. Er ontstaan irritaties die maar blijven sudderen en die soms tot ontploffing komen. Je komt vast te zitten in onhandige communicatiepatronen die jullie niet helpen.
Een relatiecoach biedt dan uitkomst.

Samen kun je het oplossen!

Ik ben relatiecoach en ik help jullie die cirkel van irritaties, frustraties, oud zeer en onhandige communicatie te doorbreken. Tijdens de sessies krijgen jullie inzicht in hoe jullie problemen zijn ontstaan en natuurlijk in manieren om die problemen op te lossen. Jullie gaan samen aan de slag en zullen merken dat er weer ruimte komt voor wederzijds begrip, voor vertrouwen en intimiteit.

Vormen van relatiecoaching

Relatiecoach voor liefdesrelaties

Er zijn tal van oorzaken te bedenken, waardoor je de verbinding met elkaar verliest. Drukte van het gezinsleven, veeleisend werk, een moeilijke periode door bijvoorbeeld ziekte in julie gezin of naaste omgeving. Of gewoon de gewenning die intreedt. Als relatiecoach help ik jullie weer warmte en vertrouwen in elkaar te vinden.

Relatiecoach voor familierelaties

Binnen de leukste gezinnen en de beste families kunnen problemen ontstaan in relaties. De relatie tussen een ouder en een kind, tussen broers of zussen, met je favoriete tante of opa. Irritaties die niet opgelost worden hopen op en drijven jullie verder van elkaar. Als relatiecoach help ik jullie met allerlei leuke werkvormen om weer nader tot elkaar te komen.

Solo Relatiecoaching

Wil je zelf graag begeleiding omdat je problemen ervaart in een relatie die je hebt? Laat je bijvoorbeeld vaak over je grenzen gaan of ga je juist over de grenzen van anderen? Wil je beter omgaan met je partner, met een vriend of vriendin of met een collega? Als relatiecoach leef ik me in in jouw situatie en help ik je met inzicht en tips, zodat je zelf je relatie kunt verbeteren.

Wat kun je verwachten van relatiecoaching?

  • Wanneer je contact hebt gezocht, volgt eerst een vrijblijvende telefonische kennismaking, waarin we je/jullie hulpvraag kunnen bespreken en vaststellen of mijn begeleiding een match is.
  • Gaan we met elkaar aan de slag, dan stuur ik een begeleidingsovereenkomst met een vragenlijst. Voor de eerste sessie ontvang ik die ingevuld terug, zodat ik me kan voorbereiden.
  • Tijdens de sessies krijg je inzicht in hoe de problemen of irritaties in je relatie ontstaan zijn en op welke manieren je die kunt oplossen. Je krijgt tips over hoe je op een andere manier met elkaar kunt communiceren en hoe je weer nader tot elkaar kunt komen.
  • Relatiecoaching is een kortdurende vorm van begeleiding. Het totaal aantal sessies ligt meestal tussen drie en vijftien sessies.

Meer warm contact en liefdevolle verbinding.

Oudercoach en Opvoedcoach | Relatiecoach | Hulp bij Opvoeden

Kosten relatiecoach-sessie (90 minuten)

Voor het begeleiden van jullie bij vaak moeilijke en emotionele onderwerpen neem ik langer de tijd. Een relatiecoaching sessie duurt dan ook anderhalf uur, in plaats van een uur. Je betaalt per sessie via een factuur met betaallink achteraf. Omdat iedereen uniek is, kan ik niet voorspellen hoeveel sessies er nodig zijn. Het streven is altijd zo min mogelijk.

€120

Kosten per solo sessie (60 minuten)

Je betaalt per sessie via een factuur met betaallink achteraf. Omdat iedereen uniek is, kan ik niet voorspellen hoeveel sessies er nodig zijn. Het streven is altijd zo min mogelijk.

€75

And tonightIf you’re a little down then so am ISide by sideWe’ll make it to the morning lightIt’s alrightIf you’re a little down then so am ISide by side, side by sideWe’ll make it to the morning light

by Son Mieux

Opleiding Integratieve Kindercounselor - Jongerencoach - Relatiecoaching

Training Relatiecoaching

Ik heb mijn opleiding tot Relatiecoach gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daar heb ik ook mijn opleiding tot Integratieve Kindercounselor en Jongerencoach gedaan. Een citaat uit hun missie: ‘De Nederlandse Academie leidt mensen op die hun eigen geluk kunnen ‘managen.’ Daarom zijn onze afgestudeerden zo goed in staat om kinderen, jongeren en volwassenen te helpen om zich (weer) gelukkig te voelen.’

En dat is precies wat ik jullie gun in jullie relatie, je weer gelukkig voelen met elkaar, ook wanneer er lastige omstandigheden of opvoedstrubbelingen zijn. 

Gun je relatie een relatiecoach!
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

8 + 7 =