Het jaar 2020, het jaar van corona en het jaar van weer een droge zomer, voorspelt men. En dus gaan we naar buiten. Niet meer binnen zitten in een knus hoekje met fauteuils of in een of andere spreekkamer. Ook niet videobellen vanaf je bank of je bed, maar gewoon lekker naar buiten. Op een bankje, aan een picknicktafel, tijdens een wandeling, ik coach vanaf heden in de buitenlucht. Met weinig kans op virussen, weinig kans op regen, maar vooral met veel ruimte en vitamine D.

Nu de maatregelen langzamerhand worden versoepeld en de kinderen weer naar hun basisschool en kinderdagverblijf mogen, is de grootste druk van de ketel. Dat geeft hopelijk wat lucht. Maar waar de adrenaline zakt, komt wat naar de achtergrond verdween terug op de voorgrond. Of misschien hebben die acht weken met de kids thuis naast gezelligheid ook stress en chaos gebracht. Of hebben die weken zonder verdere afleiding en sociale contacten juist blootgelegd dat je niet echt lekker in je vel zit. En heb je nu behoefte aan iemand om tegenaan te praten, iemand die je helpt om enige logica in de chaos te ontdekken, iemand die je helpt om weer in je kracht te staan.

In dat geval heb ik een zomers aanbod voor je. Veilig op afstand in de buitenlucht. Maar wel volgens het principe van oplossingsgericht coachen. Dus geen vooraf vastgesteld traject, maar gewoon per gesprek bekijken of je mij nog wel nodig hebt. En zo snel mogelijk toewerken naar een situatie waarin dat niet zo is. Een situatie waarin je zelf weer in staat bent je doel te bereiken en tevreden te zijn. En omdat we in deze tijden een beetje voor elkaar moeten zorgen, hanteer ik voor deze zomerse coachgesprekken een tarief van €75,- per uur.

Interesse? Meer weten? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en ik neem contact met je op voor een korte telefonische, vrijblijvende intake. Of whatsapp naar +31202157175.

Tevreden zijn is een keuze

DTTZ biedt coaching voor oververmoeide of gefrustreerde ouders

Praktisch en oplossingsgericht

Heb jij moeite met tevreden zijn met je leven? Voel je je gesterkt door mijn verhaal? Wie weet kan ik je helpen.

11 + 10 =